Baklan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kültürel Mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin, Milli, Ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına ve anayasanın başlangıçtaki temel ilkelerine dayanan demokratik,Laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, sağ duyu sahibi yurttaşlar olarak yetiştirmek varlık nedenimizdir.

Başarılar: 0

Saatler: SABAH TOPLANMA SAATİ : 08:50 ÖĞLE ARASI : 12:50 - 13:40 ÖĞLE TOPLANMA SAATİ : 12:50 OKUL ÇIKIŞI : 16.50
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE